Bli kontaktad av oss

Varför
Försäkringskompaniet?

Vi analyserar, utvärderar och upphandlar försäkringslösningar från många olika försäkringsbolag. Du får därför alltid den bästa försäkringen för din verksamhet. Och dina försäkringsvillkor blir anpassade efter din verksamhets behov - inte försäkringsbolagens.

Kostnadsfri upphandling – vi konkurrensutsätter din premie
Alltid rätt villkor
Försäkringslösningar anpassade efter er verksamhet
Rätt villkor.

Alltid rätt försäkringspremie.

Vi ser till att din verksamhet löpande har rätt försäkringsskydd. Genom att analysera potentiella faror, hot och scenarier ser vi till att du kan känna dig trygg i ditt val av försäkringsskydd. Och om du önskar det, konkurrensutsätter vi dina försäkringsvillkor med jämna mellanrum. 

Varför välja oss?

Försäkringskompaniet analyserar, utvärderar och upphandlar försäkringslösningar från många olika försäkringsbolag. Det gör att dina försäkringsvillkor alltid blir anpassade exakt efter din verksamhets behov - inte utifrån försäkringsbolagens produkter. Du får helt enkelt den försäkring som passar för din verksamhet. Och alltid den förmånligaste premien. 

Våra försäkringsrådgivare kommer i samtliga fall från något av de större försäkringsbolagen och har god insikt i branschen. Det gör att vi kan förhandla fram de bästa villkoren - till bästa pris. Och du får offerter från många olika försäkringsbolag samtidigt.

 • Ett av marknadens största nätverk av försäkringsbolag
 • Årlig uppföljning och revidering av dina försäkringar
 • Personlig försäkringsrådgivare

För hög försäkringspremie? Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Få offert


"Försäkringskompaniet reder ut vad som behövs för att vi ska känna oss trygga
och kunna ägna vår kraft på den egna verksamheten."

Björn Magnusson, VD RoDAB

Så säger våra kunder

 • Torleif Möllerström, Medical Log Point AB

  "Försäkringskompaniet är min partner i riskhanteringsfrågor sedan 2010. De är tillräckligt stora för att ge professionell service och samtidigt små nog att bry sig om sina kunder. Om du önskar en nära dialog med kompetens i olika risk- och försäkringsfrågor är Försäkringskompaniet en bra partner."

 • Svante Steen, Blå Eken AB

  "Vi har arbetat med Försäkringskompaniet i snart sju år. Det vi gillar är att vi kan kontakta dem när som helst och få snabba svar. De hjälper oss med allt från enklare sakförsäkringar till mer komplicerade tjänster som garantier inom byggbranschen. Försäkringskompaniet har alltid levererat vad de lovat och är mer alerta än andra i branschen som vi har provat."

 • Björn Magnusson, RoDAB

  "Försäkringskompaniet reder ut vad som behövs för att vi ska känna oss trygga kunna äga vår kraft på den egna verksamheten."

Omdöme